23 Kasım 2014 Pazar

"Thessaloniki White Tower" adlı resmim Selanik'te satıldı!

Yunanistan'ın Selanik şehrinde düzenlenen THESSALONIKI WATERCOLOR INTERNATIONAL II. Sergisine davet edildim. Sergiye bir Selanik manzarasıyla katıldım. Sergiyi düzenleyen Yunan Suluboya Sanatçısı George Politis'ten  resmimin satıldığı haberini almak beni çok mutlu etti. Azerbaycan'da katıldığım uluslararası sergide 2 resmimin satılmasının ardından bu uluslararası sergide de resmimin alıcı bulması Türkiye'yi yurtdışında layıkıyla temsil ettiğimin de bir göstergesi diye düşünüyorum...




Yunan Suluboaya Sanatçısı George Politis sergide satılan resmim ile.

Nuwka Ivanova! fotoğraf için teşekkürler...

SOLD! :)










22 Kasım 2014 Cumartesi

Musa Balan'ın resimleri IPHONE kapaklarında...


Tesadüfen İstiklal Caddesi'nde Atlas Çarşısında ve Moda'da tezgahlarda gördüğüm bana ait Galata Kulesi resmimin bastırılmış olduğu IPHONE kapağı. Elbette benden izinsiz bastırılmış, üzeride imzamı da kaldırmışlar, birde bize satmaya çalışıyorlardı, lütfedip indirim yaptılar:)

Musa Balan'ın resimleri BIGPOINT SULUBOYA Kutularında...

                                     Galata Köprüsü - Musa Balan
                                     Haydarpaşa Tren İstasyonu - Musa Balan

Bigpoint Markası kırtasiye ürünlerine Suluboya'yı eklemeye karar vermiş. Şirket benimle irtibata geçerek Türkiye de ilk defa kendilerinin Suluboya kutularının üzerinde bir Türk Suluboya Sanatçısının resimlerine yer vermeyi düşündüklerini ve benim resimlerimi beğendiklerini, izin verirsem kullanmak istediklerini ilettiler. Ben de bu gurur verici talebi memnuniyetle kabul ettim. Büyük ve küçük 2 ebatta ürettirdikleri suluboyaların non- toksik yani sağlığa zararsız olduğunu duymak beni daha da mutlu etti. Bu arada içinde fırçasıyla sattıkları Suluboyaları çok beğendim, kendilerine hayırlı kazançlar dilerim...

HSM Dünya Sanat Günü Sergisi (15 - 30.4.2014)


HSM Dünya Sanat Günü etkinliği olarak bir sergi organize etti. Serginin ev sahibi Mücella ve Tamer Aşkan'ın titizlikle organize ettiği;15-30 Nisan 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilen bu sergiye çok sayıda sanatçı ile birlikte ben de yer aldım.


 Amerika Pensilvanya Watercolor Society sergisinde de sergilenen İstiklal Caddesi eserimi, bu sergide İstanbul'lu sanatseverlerin beğenisine sundum, güzel tepkiler aldım..


Kardeşim Fevzi ve Flaneur Comics'in sahibi Servet İnandı sergiyi ziyaret ettiler..